Nu med gratis fragt på ordrer over 1.000 Kr.!

Informationer som vi samler og gemmer

Når du besøger vores webshop, vil vi spore:

 • Varer som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvist at vise dig varer, som du har set for nylig.
 • Lokation, IP-adresse (anonymiseret) og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af moms og forsendelse.
 • Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvist kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren.

Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop. Læs mere om vores cookie-politik her.

Bemærk, at hvis du tidligere har afgivet dit samtykke til os, er det til enhver tid muligt for dig at trække dit samtykke tilbage. Dette gøres ved at kontakte os direkte gennem telefon eller mail.

Når du køber varer af os, vil vi bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode. Vi vil bruge denne information til formål såsom til:

 • Sende dig information om din konto og ordre
 • Svare på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager
 • Behandle betalinger og forhindre svig
 • Opsæt din konto til vores webshop
 • Overholder alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer
 • Forbedre vores tilbud i webshoppen

Hvis du opretter en konto, vil vi gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

Generelt gemmer vi information om dig så længe, som vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. Fx vil vi gemme ordreinformationer så længe det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt faktureringsadresse og leveringsadresse.

Vi vil også gemme kommentarer og anmeldelser, hvis du ønsker at tilføje dem.

Hvad medarbejdere har adgang til

Medarbejdere har adgang til informationen, som du giver os. Fx har administratorer såvel som webshopledere adgang til:

 • Ordreinformation såsom hvad der blev købt, hvornår det blev købt og hvortil, det skulle sendes, og
 • Kundeinformation såsom dit navn, e-mailadresse samt information om fakturering og forsendelse, og
 • Brugergenereret besøgsstatistik som analyseres vha. Google Analytics, og
 • OptinMonster, som er et værktøj vi bruger til at brugere kan tilmelde sig vores demo. OptinMonster registerer også hvis man som bruger bare åbner tilmeldingsformularen uden at melde sig til. Dette gøres for at kunne overvåge konverteringsraten, som vi bruger som redskab til at finde ud af hvordan tilmeldingsformularen bedst udformes og designes.

Vores medarbejdere har adgang til denne information for at kunne gennemføre ordrer, håndtere refunderinger og supportere dig.

Hvilke informationer vi deler med andre

Vi deler ikke nogle af dine informationer med tredje part uden disse parter nødvendigvis skal bruge informationerne til at gennemføre ordren. Fx er vi nød til at give PostNord navn og adresse på dig for at de kan sende dig ordren.

Betalinger

Vi modtager betalinger via kreditkort. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til QuickPay samt Clearhaus, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Se venligst QuickPays databehandlingsaftale for yderligere information.

 

Updating…
 • Ingen produkter i kurven.