Nu med gratis fragt på ordrer over 1.000 Kr.!

iBeacon apps

Det er nødvendigt at have en app for at din iBeacon løsning kan fungere. Hvis din applikation ikke er på brugerens telefon ved telefonen ikke om den skal reagere på din iBeacon.

Hardware rådgivning

Der findes et utal af beacon producenter og dermed også beacons. Derfor kan det være svært at identificere, hvilke beacons der passer bedst til dit koncept. Vi kan hjælpe med at finde de beacons der netop matcher jeres behov, det kan fx være beacons til et specifikt formål, vandtætte beacons eller noget helt andet.

App-rådgivning og udvikling

Har I allerede konceptet på plads, eller skal I videre fra de gode tanker, så kan vi hjælpe med konceptudvikling, design og udvikling af Bluetooth Smart apps. Vi har erfaringer fra en række forskellige brancher og har både arbejdet med integration af beacon funktionalitet i eksisterende apps og udvikling af nye apps.

Hvis du gerne vil formidle indhold til brugere og have adgang til nemt og hurtigt at udvikle indhold, kan vi tilbyde vores SOTA Beacon CMS, hvor vi har samlet alt i én pakke. Her får du to dedikerede app’s, der er tilpasset din organisation og din egen version af vores beacon CMS. Her kan du kan administrere dine beacons, udvikle indhold og monitorere bevægelsesmønstre og brugeradfærd.

Du kan også kontakte os her til en uforpligtende snak.

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.