Nu med gratis fragt på ordrer over 1.000 Kr.!

Beacon CMS app eksempel

Beacon CMS til formidling af indhold 

Vi har udviklet et beacon CMS, hvor du kan knytte digitalt indhold til en beacon, som kan formidles til brugere via en app. Vi skræddersyer CMS og apps specifikt til dine behov, så brugerne altid kan se, at det er jeres løsning de anvender.

Det er hurtigt at komme i gang med fomidling af indhold:

1. Placér beacons

Vælg din placering for hvor dit indhold skal være tilgængeligt.

2. Opret indholdssider

Med vores beacon CMS er det lige så nemt at formatere tekst, billeder, lyd og video som i Word eller WordPress.

3. Monitorering

Så snart indholdet er lavet, er det tilgængeligt på app’en. Du kan herefter monitorere brugen af systemet og eksportere statistik omkring brugernes bevægelsesmønstre og interaktion med beacons.

Demo

Klik her for at teste vores demo af i din organisation. Du kan både teste løsningen med og uden brug af beacons.

Nemt og brugervenligt beacon CMS

Nedenfor ses de forskellige muligheder vi har lagt ind i vores beacon CMS. Her er der eksempelvis mulighed for at oprette sider og grupper af sider, uploade filer som kan vises på sider, samt oprette og administrere brugere og deres roller. Hver beacon tildeles en underside i beacon CMS og redigeres individuelt. Beacons kan grupperes i relevante grupper og tildeles specifikke redaktører eller administratorer.

Beacon CMS funktioner

Hurtigt preview af dit indhold

Når du opretter indhold på en side, kan du hurtigt tjekke hvordan det vil se ud i app’en. Når en side gemmes, vil det indhold du lige har skabt være tilgængeligt for dine brugere inden for få sekunder. På den måde kan har du altid et visuelt overblik over det indhold du har lavet i beacon CMS og hvordan brugerne vil se det på deres mobile enheder. 

Beacon CMS app preview

Dedikerede app's & beacon CMS

Vi lancerer hurtigt dedikerede app's med dit logo, navn og tema i app'en, til både Android og iOS. Desuden er vores beacon CMS også altid opsat med jeres logo, domæne-navn og farvetema. På den måde får du en tilpasset løsning, der repræsenterer din organisation eller virksomhed.

SOTA Development Beacon CMS

Brug for mere information?

Så send os en hurtig besked, eller ring på Tlf. 30 28 95 45.

1 + 6 =

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.